0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Cooler Master
Šifra izdelka: 133816
Razpoložljivost: Pri vas čez 2-4 dni
182.26€
Brez DDV: 149.39€
Potrebuješ več informacij?
  • Email

    info@livebox.si

  • Phone

    Pon- Petek 9:00 - 17:00

Pošlji povpraševanje

Mehanska gaming tipkovnica Cooler Master QuickFire Master Keys Pro L uporablja Cherry MX Red stikala ter se ponaša s posebno zasnovo RGB osvetlitve, ki ponuja uporabniku tisoče kombinacij in kar 16,7 milijona barv.

Prav tako dobite možnost snemanja makrov kar med delovanjem, podporo za profile in za uporabo enostavno programsko opremo, vse v minimalističnem, elegantnem dizajnu.


masterkeys pro l

Cooler Master je naredil tipkovnico, ki združuje najboljše obeh svetov, z najboljšimi stikali in najsvetlejšo LED osvetlitvijo.S posebnimi izrezi v plošči z vezji so uspeli vgraditi svetlejše LED luč ke in obdržali mehanska Cherry MX Red stikala - legendarne mehanske tipke, ki zaznajo pritisk takoj, skoraj brez zamika. Tako lahko izboljšate svoj odziv v streljačinah, strategijah, RTS igrah in podobnih. Vsako MX Cherry stikalo je testirano in zagotavlja vsaj 50 milijonov pritiskov.


Briljantna osvetlitev! MasterKyes Pro L sveti v katerikoli barvi, ki si jo zaželite. Barve lahko nastavljate celo brez programske opreme. LED vključuje več načinov delovanja, izbirate lahko med barvnim valovanjem, "dihanjem", kroženjem barv ali da posamezna tipka zasveti ob dotiku ali se prikaže val okoli pritisnjene tipke.

K dodatni zmogljivosti pripomore tudi popolnoma nov, zmogljivejši 32-bitni ARM Cortex procesor, ki poskrbi, da se vsi makri in odzivi tipkovnice izvršujejo nemudoma, brez zamikov ter tako držijo igralca v ospredju. LED načini, multimedijske tipke, snemanje makrov... V kombinaciji s štirimi profilnimi tipkami je vse nadzor na dosegu prstov, brez potrebe po programski opremi. S pritiskom na FN tipko lahko hitro vidite kateri profil je aktiven.

masterkeys pro l


Ekskluzivna Antighosting tehnologija ponuja dve tehnologiji v enem. S kombinacijo tehnologij je zagotovljeno, da bo vsak pritisk tipke pravilno zaznan ne glede na tko, koliko tipk ste pritisnili. Ne glede na vašo hitrost, tipkovnica vam sledi.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Notice: Undefined variable: site_key in /home/misaronsi/livebox.si/httpdocs/catalog/view/theme/fastor/template/product/product.tpl on line 683
Oznake: COOLER MASTER