0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Sony
Šifra izdelka: TVLED-55-SO-XD7005B
Razpoložljivost: Ni na zalogi
974.37€
Brez DDV: 798.67€
Potrebuješ več informacij?
  • Email

    info@livebox.si

  • Phone

    Pon- Petek 9:00 - 17:00

Pošlji povpraševanje

BRAVIA in Android TV 
Vaš pametni televizor je pravkar postal še pametnejši. Zdaj lahko na velikem in čudovitem zaslonu BRAVIA počnete vse, za kar ste prej uporabljali pametni telefon ali tablico. Povsem nov televizor Sony Android TV vam omogoča, da se lažje kot kdajkoli prej povežete z različnimi napravami in uživate v vseh vsebinah, od aplikacij do filmov.
Google Play: Svet vsebin in aplikacij 
S storitvijo Google Play odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. Uživajte v veliki, rastoči izbiri aplikacij1 na televizorju na povsem nov način. 
Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati
Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje pri Android TV™ omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer "romantične komedije", dobite seznam primernih možnosti.
Vrstica vsebin: iščite hitreje
Z nevsiljivo vrstico vsebin lahko hitro poiščete želen film, televizijsko oddajo ali videoposnetek. Prikličite vrstico vsebin in nadaljujte z gledanjem vsebine ter pri tem brskajte po vsebini TV v živo, videoposnetkih na zahtevo, prenesenih televizijskih oddajah in drugih vsebinah. Vrstico vsebin lahko celo prilagodite po svojih željah, da bo prikazovala vsebino, ki si jo običajno najprej ogledate.
DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe 
Internetni videoposnetki nizke ločljivosti, TV-oddaje in druge močno stisnjene zvočne datoteke včasih niso najbolj kakovostne. Pri stiskanju digitalnih zvočnih vsebin se velika količina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenčne komponente (še posebej visokofrekvenčne) obnovijo na naravni zvok, ki da občutek širšega zvočnega spektra.
Kinematografski zvok S-Force Front Surround 
Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.
Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB 4
Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.
4K X-Reality™ PRO: vsako sliko izboljšajte na ločljivost 4K 
Odkrijte razburljivi svet vrhunsko jasne slike. Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko. Posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Razlika je očitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah.
Motionflow™ XR zagotavlja tekočo sliko 
Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

VELIKOST IN TEŽA
Televizor z namiznim stojalom (šxvxg) : 124,5 x 77,0 x 23,5 cm
Televizor brez namiznega stojala (šxvxg): 124,5 x 73,0 x 7,8 cm
Televizor brez namiznega stojala: pribl. 16,9kg
Televizor z namiznim stojalom: pribl. 17,8kg

POSEBNE FUNKCIJE
Electronic programme guide (EPG), vklopni/izklopni časovnik, bravia sync, starševski nadzor, predvajanje USB, snemanje USB HDD, slika in slika (PAP) - da (velikost 2), prikaz v več jezikih (BUL/CAT/CZE/DAN/GER/GRE/ENG/SPA/EST/FIN/FRE/HEB/HRV/HUN/ITA/KAZ/LIT/LAV/DUT/NOR/POL/POR/RUM/RUS/SLO/SLV/SRP/SWE/TUR/UKR/BOS/MAC),i-manual, prikaz na zaslonu za zunanje vnose, i-manual;

SLIKOVNE IN ZVOČNE FUNKCIJE
Zvočnik jasne faze: da
Izhodna moč zvoka: 10w + 10w
astavitve zvočnega načina: standard/cinema/live football/music
Dolby® digital/digital plus/pulse: da
S-force front surround 3d: da
S-master: da
X-reality™ pro: da
4k x-reality™ pro: da
Slikovni način: vivid/standard/custom/cinema pro/cinema home/sport/animation/photo-vivid/photo-standard/photo-custom/game/graphics
Široki način za računalnik: običajno/polno 1/polno 2 za računalnik
Izboljšava gibanja: motionflow xr 200 hz
Cinemotion/film mode/cinema drive: da
24p true cinema: da

ZASLON
Lcd: da, 4k ultra HD (3840 x 2160)
Led osvetlitev ozadja: neposredna osvetlitev LED
Velikost zaslona: 55 palcev (138,8 cm)
Razmerje stranic: 16 : 9
Kot gledanja (desno/levo): 178 (89/89) stopinj
Kot gledanja (gor/dol): 178 (89/89) stopinj

OMREŽNA POVEZLJIVOST
Android tv: da
Zrcaljenje zaslona: da
Standard za brezžični lan: integrirano
Aplikacije: da
Neposredna povezava wi-fi®: da
Spletni brskalnik: da (Opera)
NFC: spletni brskalnik (Opera)

VIDEO SIGNAL
3840 x 2160/24p, 3840 x 2160/25p, 3840 x 2160/30p, 3840 x 2160/50p, 3840 x 2160/60p, 4096 x 2160/24p (HDMI 2/3), 1080/24p (samo HDMI™), 480/60i, 480/60p, 576/50i, 576/50p, 720/24p (samo HDMI™), 720/30p (samo HDMI™), 720/50p, 720/60p, 1080/60i, 1080/50i, 1080/30p (samo HDMI™), 1080/60p (HDMI™/komponentni), 1080/50p (HDMI™/komponentni);

VMESNIKI
HDCP (2.2 (za hdmi1/2/3/4)); bluetooth (razl. 4.1 hid/hogp/3dsp/spp); omrežni napajalni vhod (1 zadaj); vhod za radiofrekvenčno povezavo (1 stranski); kompozitni video vhod (1 (stranski z analogno pretvorbo)); priključek HDMI™ (4 (3 stranski, 1 zadaj)); analogni zvočni vhod (2 (1 za analogno pretvorbo/1 zadaj)); digitalni zvočni izhod (1 zadaj); zvočni izhod (1 stranski/hibridni s hp in izhodom za globokotonec); izhod za slušalke (1 stranski/hibridni s hp in izhodom za globokotonec); izhod za globokotonec (1 stranski/hibridni s hp in izhodom za globokotonec); USB (3 stranski); ethernetni priključek (1 stranski); računalniški vhod HDMI™

VGRAJENI SPREJEMNIKI
DVB-T (digitalni zemeljski), DVB-C (digitalni kabelski), DVB-T2 (digitalni zemeljski), CI+, analogni, DVB-S (digitalni satelitski), DVB-S2 (digitalni satelitski);

OKOLJU PRIJAZNE NASTAVITVE IN VARČEVANJE Z ENERGIJO
Ocena energijske oznake: A
Poraba energije (vklopljeno/standardno): 112 W
Letna poraba energije: 155 kWh
Poraba energije (pripravljenost): 0,50 W
Največja svetilnost: 75 %
Vsebnost živega srebra: 0,0 mg
Načini za varčevanje z energijo: da

Paket vsebuje:
• Baterije (r03)
• Daljinski upravljalnik (rmt-tx200e)
• Namizno stojalo (ločeno, potrebno je sestavljanje)
• Napajalni kabel
• Navodila za delovanje
• Navodila za hitro namestitev

Velikost zaslona139,7 cm (55")
Vrsta ločljivostiUltra HD (4K)
Smart TVDa
Brezžične povezaveWiFi

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
Notice: Undefined variable: site_key in /home/misaronsi/livebox.si/httpdocs/catalog/view/theme/fastor/template/product/product.tpl on line 683
Oznake: Sony