STROŠEK DOSTAVE (dostava za območje Slovenije):

  • Dostava lažjih izdelkov (do 2 kg) znaša 3,50 €  (DDV že vključen v ceno).

Pakete dostavlja naš pogodbeni partner Pošta Slovenije


NAČINI DOSTAVE

Naročeno blago lahko na našem naslovu osebno prevzamete, paket lahko dostavimo na vaš naslov z dostavno službo Pošte Slovenije, ali pa ga pošljemo v vam najbližji paketomat PS.

Prevzem blaga - ko bo naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas bomo obvestili preko spletne trgovine s spremembo statusa naročila v : PRIPRAVLJENO ZA PREVZEM. Prevzemi so možni v delovnem času med 9:00 in 15:00.

Dostava na vaš naslov - paket pripravimo in ga pošljemo na vaš naslov s dostavno službo, ki običajno dostavi naslednji delovni dan. Paket je iz naše strani oddan, ko prejmete obvestilo o spremembi statusa naročila v: ODPREMLJENO.

Dostava v paketomat - Za dostavo v paketomat ob oddaji naročila vpišite naslov paketomata (naslov lahko izberete iz spodnjega seznama). 

Paketomati Pošte Slovenije - https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Seznami/PS%20Paketomat%20-%20seznam%20za%20naslavljanje.pdf

Kako prevzeti pošiljko POŠTE SLOVENIJE

Prevzem paketa 1. korak

Nakupujte po spletu


Nekateri trgovci še ne ponujajo možnosti dostave v paketomat. V tem primeru bodite pozorni na pravilen zapis naslova.

Prevzem paketa 2. korak

Sledite pošiljki


Na telefon boste prejemali informacije, kje se nahaja vaša pošiljka.

Prevzem paketa 3. korak

Prevzemite pošiljko


S pomočjo svoje unikatne kode, ki jo prejmete v SMS sporočilu, lahko prevzamete svojo pošiljko​ v PS Paketomatu


Storitev Moja dostava – moja izbira vam omogoča, da lahko spremenite dostavo vaše pošiljke, tudi ko je ta že na poti k vam.

V SMS ali elektronskem sporočilu prejmete povezavo do spletne aplikacije Moja dostava – moja izbira, v okviru katere lahko za paket določite drug naslov ali način dostave paketa.

Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi

  • Dostava na drug naslov – kateri koli naslov v RS.
  • Prevzem na pošti.
  • Dostava v PS Paketomat (24 PS Paketomatov po SLO).
  • Dostava na bencinski servis (114 BS Petrol).
  • Dostava na dogovorjeno mesto (terasa/balkon, garaža, lopa, pred vhodom …).
  • Dostava na izbran datum (na voljo trije različni datumi).


KAKO POTEKA DOSTAVA?

Zaključeno naročilo v najkrajšem možnem času odpremi blago.

Za večino izdelkov velja rok dobave 2-4  delovne dni. Za izdelke, kjer je navedeno, da so na zalogi pri dobavitelju / proizvajalcu se podaljša dobavni rok na najmanj 7 dni (delovnih) - odvisno od dobaviteljeve oziroma proizvajalčeve ažurnosti dostave orodja (Običajno 7- 14 delovnih dni).

Nam je  v interesu, da stranka čim hitreje prejme blago, vendar lahko pride do zapletov in paket ne pride na vaš naslov v dorečenem roku. Za vsa odstopanja dobavnih rokov se že vnaprej opravičujemo.

Izdelke iz lastne zaloge boste prejeli naslednji delovni dan ali pa ga lahko dvignete takoj na našem naslovu - po prejetju obvestila.

Vsi dobavni roki so predvideni vnaprej in se lahko zaradi nedobavljivosti artikla tudi podaljšajo do ponovne zaloge artikla.

V primeru, da je znesek vašega naročila manjši ali pa gre za manj prodajne izdelke, si pridržujemo pravico, da rok dostave podaljšamo za dan ali dva, da v tem času ekonomično razporedimo in povežemo dostavo od dobaviteljev do nas še s kakšnim drugim naročilom.


O odpremi - pripravi in nato pošiljanju paketa, vas bomo obvestili na vaš email - prejeli boste obvestilo o spremembi statusa naročila.

Prav tako boste nato prejeli email obvestilo iz strani dostavne službe, kjer boste prejeli tudi predviden čas dostave.

Na dan dostave (zjutraj) boste prejeli tudi SMS obvestilo o predvidenem času dostave.