REDNI POGOJI:

Za spletna naročila nad 299 € je dostava brezplačna.

Splošna cena dostave znaša 3,5 € (DDV že vključen v ceno).


KAKO POTEKA DOSTAVA?


Zaključeno naročilo v najkrajšem možnem času odpremi blago. Rok dobave je označen na strani izdelka.

Za večino izdelkov velja rok dobave 2-4  (5) delovne dni. Za izdelke, kjer je navedeno, da so na zalogi pri dobavitelju / proizvajalcu se podaljša dobavni rok na najmanj 7 dni (delovnih) - odvisno od dobaviteljeve oziroma proizvajalčeve ažurnosti dostave orodja (Običajno 7- 10 delovnih dni).

Nam je  v interesu, da stranka čim hitreje prejme blago, vendar lahko pride do zapletov in paket ne pride na vaš naslov v rečenem roku. Za vsa odstopanja  dobavnih rokov se že vnaprej opravičujemo.

Vsi dobavni roki so predvideni vnaprej in se lahko zaradi nedobavljivosti artikla tudi podaljšajo do ponovne zaloge artikla.

V primeru, da je znesek vašega naročila manjši, si pridržujemo pravico, da rok dostave podaljšamo za dan ali dva, da v tem času ekonomično razporedimo in povežemo dostavo od dobaviteljev do nas še s kakšnim drugim naročilom.


O odpremi - pripravi in nato pošiljanju paketa, vas bomo obvestili na vaš email.

Prav tako boste nato prejeli email obvestilo iz strani dostavne službe GLS, kjer boste prejeli tudi predviden čas dostave.

Na dan dostave (zjutraj) boste prejeli tudi SMS obvestilo o predvidenem času dostave.


Vsi dobavni roki so predvideni v običajnih razmerah. V kolikor določen artikel v trenutku naročila ni dobavljiv, vas bomo obvestili in vam sporočili predviden rok dobave.

Preverjate rok dostave? V kolikor se je dobavni rok podaljšal (običajno zaradi trenutne ničelne zaloge) vas bomo obvestili.

V kolikor niste prejeli nobenega obvestila na vaš email, potem je tudi možno, da niste oddali naročila! 


Pakete dostavlja naš pogodbeni partner GLS.


Možen tudi prevzem na sedežu podjetja, a se je potrebno predhodno najaviti.