Glasbeni stolp Pioneer mikro sistem X-CM56-W
Design, zvok in pretočnost multimedijskih vsebin v enem.  V Skandinavsko navdihnjenem designu v videzu bukve ali oreha je X-CM56 kos hi-fi tehnologije, ki bo perferktna za vašo dnevno sobo. Kos mislimo dobesedno saj lahko zvočnike enote postavite v standardni Hi-Fi postavitvi pokončno ob enoti...
Glasbeni stolp Pioneer mikro sistem X-PM32
Povečajte moč. Z do 2 x 75 W dvema močnima zvočnikoma je mikro sistem X-PM32 pripravljen na pričetek zabave. Pasivni radiator na strani zvočnika pa skrbi, da vaša glasba doživi izboljšavo z močnim basom. Povrh vsega je sistem tudi pravi lepotec saj ga krasi robusten črni dizajn in čudovit alumin..
Zvočniki Hi-Fi FOCAL Little Bird Systeme White - 5.1
Kombiniran s Cub3 aktivnim subwooferjem Little Bird home cinema v sebi združuje kompaktnost, dizajn in kakovostno reprodukcijo zvoka FOCAL. FOCAL Bird je predstavnik kompaktnega, dizajnerskega, kvalitetnega Hi-Fi sistema z enostavnim načinom upravljanja in postavitve. Njegova zmogljivost lahko iz s..
Zvočniki Hi-Fi FOCAL Sib & Cub3 - 5.1 Jet Black - komplet za domači kino
5.1 zvočniški komplet za domače razvedrilo - Barva Jet BlackZvočniki Sib&Cub3 v sebi združujejo celotno FOCAL akustično znanje in izkušnje. 5.1 zvočniški sistem predstavlja vstopni razred v FOCAL liniji visoko kakovostnih sistemov za hišni kino.Sistem, ki na trgu vztraja že dolgo vrsto let se je..
Zvočniki Hi-Fi FOCAL Sib & Cub3 - 5.1 Pearl White - komplet za domači kino
5.1 zvočniški komplet za domače razvedrilo - Barva Pearl WhiteZvočniki Sib&Cub3 v sebi združujejo celotno FOCAL akustično znanje in izkušnje. 5.1 zvočniški sistem predstavlja vstopni razred v FOCAL liniji visoko kakovostnih sistemov za hišni kino.Sistem, ki na trgu vztraja že dolgo vrsto let se ..
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)