Center zvočnik Q Acoustics 2000Ci Bela visok sijaj
Center zvočnik Prejete nagrade za najboljši 5.1 zvočniški komplet v cenovnem razredu do £700 v letu 2011 in 2013. Q Acoustics 2000C center zvočnik z dvema 100 mm srednje/nizkotonskima zvočnikoma ter ferro-fluid hlajenim visokotoncem se akustično ujema in zaključi serijo 2000i. Doživite..
Gaming slušalke z mikrofonom HYPERX Cloud Revolver S (HX-HSCRS-GM/EM) USB črne
Gaming slušalke z mikrofonom HyperX Revolver S so pripravljene na akcijo z virtualnim Dolby Surround 7.1 zvokom - brez dodatne programske opreme! Slišite vsak korak, eksplozijo in strel s filmsko jasnostjo s simuliranimi sedmimi zvočniki, ki ponujajo natančen zvok z razdaljo in globino. Napredna USB..
Glasbeni stolp Pioneer mikro sistem X-CM56-W
Design, zvok in pretočnost multimedijskih vsebin v enem.  V Skandinavsko navdihnjenem designu v videzu bukve ali oreha je X-CM56 kos hi-fi tehnologije, ki bo perferktna za vašo dnevno sobo. Kos mislimo dobesedno saj lahko zvočnike enote postavite v standardni Hi-Fi postavitvi pokončno ob enoti...
Glasbeni stolp Pioneer mikro sistem X-PM32
Povečajte moč. Z do 2 x 75 W dvema močnima zvočnikoma je mikro sistem X-PM32 pripravljen na pričetek zabave. Pasivni radiator na strani zvočnika pa skrbi, da vaša glasba doživi izboljšavo z močnim basom. Povrh vsega je sistem tudi pravi lepotec saj ga krasi robusten črni dizajn in čudovit alumin..
Slušalke Tracer Jet bluetooth, črne
Bluetooth slušalke Povezava: bluetoothr domet: do 10m frekvenca: 20-20 kHz Impendanca: 32 Ohm..
Slušalke Tracer Mobile bluetooth, črne
Bluetooth slušalke, prenosne- zložljive Povezava: bluetooth domet: do 10m frekvenca: 20-20 kHz Impendanca: 32 Ohm signal/ šum: 105 dB/mW..
Slušalke z mikrofonom Genius HS-920BT bluetooth bele
Genius ponosno predstavlja svoj novi model Bluetooth slušalke, HS-920BT. Naglavni trak slušalke je izredno prožen, zato lahko dlje časa uživate v svoji glasbi in telefonskih klicih. Funkcija Bluetooth vam omogoča povezljivost slušalke z drugimi Bluetooth napravami, kot je iPhone in drugi pametni tel..
Zvočniki 2.0 14W Genius SP-HF 500A (31730905100)
tip zvočnika: komplet zvočnikov 2.0 izhodna moč: RMS 14 W frekvenčni razpon: 100 Hz ~ 20 kHz materiali: les tip priključka: 3.5 mm analogni napredni kontrolni gumbi izhod za slušalke vhod za avdio kabel garancija: 1 leto ..
Zvočniki 5.1 500W Logitech Z906 THX
Odlični, brutalno močni 5.1 računalniški zvočniški sistem s THX certifikatom, ki vam omogoča, da slišite vsak detajl vse okoli vas v igrah, glasbi in filmih. Poleg 5 satelitov in nizkotonca sta tu konzola za nadzor glasnosti na vseh zvočnikih, nastavljanej vhodov in še več. Priložen pa je tudi bre..
Zvočniki Hi-Fi FOCAL Little Bird Systeme White - 5.1
Kombiniran s Cub3 aktivnim subwooferjem Little Bird home cinema v sebi združuje kompaktnost, dizajn in kakovostno reprodukcijo zvoka FOCAL. FOCAL Bird je predstavnik kompaktnega, dizajnerskega, kvalitetnega Hi-Fi sistema z enostavnim načinom upravljanja in postavitve. Njegova zmogljivost lahko iz s..
Zvočniki Hi-Fi FOCAL Sib & Cub3 - 5.1 Jet Black - komplet za domači kino
5.1 zvočniški komplet za domače razvedrilo - Barva Jet BlackZvočniki Sib&Cub3 v sebi združujejo celotno FOCAL akustično znanje in izkušnje. 5.1 zvočniški sistem predstavlja vstopni razred v FOCAL liniji visoko kakovostnih sistemov za hišni kino.Sistem, ki na trgu vztraja že dolgo vrsto let se je..
Zvočniki Hi-Fi FOCAL Sib & Cub3 - 5.1 Pearl White - komplet za domači kino
5.1 zvočniški komplet za domače razvedrilo - Barva Pearl WhiteZvočniki Sib&Cub3 v sebi združujejo celotno FOCAL akustično znanje in izkušnje. 5.1 zvočniški sistem predstavlja vstopni razred v FOCAL liniji visoko kakovostnih sistemov za hišni kino.Sistem, ki na trgu vztraja že dolgo vrsto let se ..
Zvočniki LOGITECH Z506 5.1 75 W
Kakovosten računalniški zvočniški surround komplet, ki ga sestavljajo 4 sateliti, center in nizkotonec, ki skupaj proizvedejo do 75W RMS moči, kar več kot zadostuje za večino uporabnikov, ki si želijo obkrožujoč zvok v igrah, filmih in glasbi. Več priključkov vam omogoča priklop računalnika, igral..
Zvočniki LOGITECH Z533 2.1 120 W črni
Zvočniki Logitech Z533 so 2.1 zvočni sistem, ki v vašo sobo prinaša 120W čiste RMS moči. Nadzor za glasnost zvočnikov ter priključek audio jack 3,5mm se nahajata posebej. Zvočniki so odlična izbira za uživanje v računalniških igrah, tako na PCju ali obtelevizorskih igralnih konzolah. Zvoč..
Prikazujem 1 do 14 od 14 (1 strani)